Gizlilik Politikası | Ankara İç Mimarlık
Ankara İç Mimarlık

Gizlilik Politikası

Son Güncelleme 2019-09-10

Ankara İç Mimarlık (“biz”, “bizim” veya “biz”) gizliliğinizi korumayı taahhüt eder. Bu Gizlilik Politikası, kişisel bilgilerinizin Ankara İç Mimarlık tarafından nasıl toplandığını, kullanıldığını ve işlendiğini açıklamaktadır.

Bu Gizlilik Politikası, web sitemiz ve ilişkili alt alanları (topluca “Hizmetimiz”) ile uygulamamız Ankara İç Mimarlık için geçerlidir. Web sitemize erişerek veya Hizmetimizi kullanarak, bu Gizlilik Politikasında ve Hizmet Koşullarımızda açıklandığı gibi kişisel bilgilerinizi toplamamızı, saklamamızı, kullanmamızı ve işlememizi okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi belirtmektesiniz.

Tanımlar ve anahtar terimler

Bu Gizlilik Politikasında her şeyi olabildiğince açık bir şekilde açıklamaya yardımcı olmak için, bu terimlerden herhangi birine her atıfta bulunulduğunda kesinlikle şu şekilde tanımlanır:

  • Çerez: bir web sitesi tarafından oluşturulan ve web tarayıcınız tarafından kaydedilen küçük miktarda veri. Tarayıcınızı tanımlamak, analiz sağlamak, dil tercihiniz veya giriş bilgileriniz gibi sizinle ilgili bilgileri hatırlamak için kullanılır.
  • Şirket: Bu politikada “Şirket”, “biz”, “bizler” veya “bizim” ibareleri Ankara İç Mimarlık Mimarlık İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi, Çukurambar Mh. 1480 Sk. No:2 Besa Kule B Blok D:23 Çankaya / Ankara - Türkiye bu Gizlilik Politikası kapsamındaki bilgilerinizden sorumludur.
  • Ülke: Ankara İç Mimarlık'ın veya Ankara İç Mimarlık'ın sahiplerinin/kurucularının bulunduğu yer, Türkiye'dir
  • Müşteri: tüketicileriniz veya hizmet kullanıcılarınızla ilişkileri yönetmek için Ankara İç Mimarlık Hizmetini kullanmak üzere kaydolan şirket, kuruluş veya kişi anlamına gelir.
  • Cihaz: Ankara İç Mimarlık'ı ziyaret etmek ve hizmetleri kullanmak için kullanılabilecek telefon, tablet, bilgisayar veya diğer herhangi bir cihaz gibi internete bağlı herhangi bir cihaz.
  • IP adresi: İnternete bağlı her cihaza İnternet protokolü (IP) adresi olarak bilinen bir numara atanır. Bu numaralar genellikle coğrafi bloklar halinde atanır. Bir cihazın İnternet'e bağlandığı konumu belirlemek için genellikle bir IP adresi kullanılabilir.
  • Personel: Ankara İç Mimarlık tarafından istihdam edilen veya taraflardan biri adına bir hizmet ifa etmek üzere sözleşmeli olan kişilerdir.
  • Kişisel Veriler: Doğrudan, dolaylı olarak veya diğer bilgilerle bağlantılı olarak - kişisel kimlik numarası da dahil olmak üzere - gerçek bir kişinin kimliğinin veya kimliğinin belirlenmesine olanak tanıyan her türlü bilgi.
  • Hizmet: Ankara İç Mimarlık tarafından ilgili koşullarda (varsa) ve bu platformda açıklandığı şekilde sağlanan hizmeti ifade eder.
  • Üçüncü taraf hizmeti: reklam verenleri, yarışma sponsorlarını, promosyon ve pazarlama ortaklarını ve içeriğimizi sağlayan veya ürün veya hizmetlerinin ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğerlerini ifade eder.
  • Web sitesi: Ankara İç Mimarlık'ın bu URL'den erişilebilen sitesi: https://www.ankaraicmimarlik.com
  • Siz: Hizmetleri kullanmak için Ankara İç Mimarlık'a kayıtlı bir kişi veya kuruluş ve/veya ziyaretçidir.

Hangi Bilgileri Topluyoruz?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, sitemize kaydolduğunuzda, sipariş verdiğinizde, bültenimize abone olduğunuzda, bir anketi yanıtladığınızda veya bir form doldurduğunuzda sizden bilgi topluyoruz.

  • Ad / Kullanıcı Adı
  • Telefon Numaraları
  • E-posta Adresleri
  • Posta Adresleri
  • İş Unvanları
  • Fatura Adresleri
  • Yaş

Bu özellikler tamamen isteğe bağlı olsa da, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için mobil cihazlardan da bilgi topluyoruz:

  • Konum (GPS): Konum verileri ilgi alanlarınızın doğru bir temsilini oluşturmaya yardımcı olur, ve bu, potansiyel müşterilere daha hedefli ve alakalı içerikler getirmek için kullanılabilir.

Topladığımız Bilgileri Nasıl Kullanıyoruz?

Sizden topladığımız bilgilerden herhangi biri aşağıdaki yollardan biriyle kullanılabilir:

  • Deneyiminizi kişiselleştirmek için (bilgileriniz bireysel ihtiyaçlarınıza daha iyi yanıt vermemize yardımcı olur)
  • Web sitemizi geliştirmek için (sizden aldığımız bilgi ve geri bildirimlere dayanarak web sitesi tekliflerimizi sürekli olarak iyileştirmeye çalışıyoruz)
  • Müşteri hizmetlerini iyileştirmek için (bilgileriniz, müşteri hizmetleri taleplerinize ve destek gereksinimlerinize daha etkin şekilde yanıt vermemize yardımcı olur)
  • Bir yarışma, promosyon, anket veya diğer site özelliklerini yönetmek için
  • Periyodik e-postalar ve sms (kısa mesajlar) göndermek için

Ankara İç Mimarlık üçüncü şahıslardan gelen son kullanıcı bilgilerini ne zaman kullanır?

Ankara İç Mimarlık, müşterilerimize Ankara İç Mimarlık hizmetlerini sağlamak için gerekli Son Kullanıcı Verilerini toplayacaktır.

Son kullanıcılar, sosyal medya web sitelerinde kullanıma sundukları bilgileri gönüllü olarak bize sağlayabilir. Bize bu tür bilgileri verirseniz, belirttiğiniz sosyal medya web sitelerinden kamuya açık bilgileri toplayabiliriz. Bu web sitelerini ziyaret ederek ve gizlilik ayarlarınızı değiştirerek, sosyal medya web sitelerinin bilgilerinizin ne kadarını herkese açık hale getireceğini kontrol edebilirsiniz.

Ankara İç Mimarlık üçüncü şahıslara ait müşteri bilgilerini ne zaman kullanır?

Bizimle iletişime geçtiğinizde üçüncü taraflardan bazı bilgiler alırız. Örneğin, Ankara İç Mimarlık müşterisi olmakla ilgilendiğinizi göstermek için bize e-posta adresinizi gönderdiğinizde, Ankara İç Mimarlık'a otomatik dolandırıcılık tespit hizmetleri sağlayan üçüncü bir taraftan bilgi alır. Ayrıca zaman zaman sosyal medya web sitelerinde kamuya açık hale getirilen bilgileri de topluyoruz. Bu web sitelerini ziyaret ederek ve gizlilik ayarlarınızı değiştirerek, sosyal medya web sitelerinin bilgilerinizin ne kadarını herkese açık hale getireceğini kontrol edebilirsiniz.

Topladığımız bilgileri üçüncü taraflarla paylaşıyor muyuz?

Hem kişisel hem de kişisel olmayan bilgileri, reklamcılar, yarışma sponsorları, promosyon ve pazarlama ortakları ve içeriğimizi sağlayan veya ürün veya hizmetlerinin ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer kişiler gibi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. . Bunları mevcut ve gelecekteki bağlı şirketlerimiz ve iş ortaklarımızla da paylaşabiliriz ve bir birleşme, varlık satışı veya başka bir iş organizasyonuna dahil olursak, kişisel ve kişisel olmayan bilgilerinizi haleflerimizle veya istekliler ile paylaşabilir veya devredebiliriz.

Sunucularımızı ve web sitesini barındırma ve bakımını yapma, veritabanı depolama ve yönetimi, e-posta yönetimi, depolama pazarlaması, kredi kartı işleme, müşteri hizmetleri ve siparişleri yerine getirme gibi işlevleri yerine getirmek ve bize hizmetler sağlamak için güvenilir üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz. Web sitesi üzerinden satın alabileceğiniz ürün ve hizmetler için. Kişisel bilgilerinizi ve muhtemelen bazı kişisel olmayan bilgileri, bu hizmetleri bizim ve sizin için gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla bu üçüncü taraflarla büyük olasılıkla paylaşacağız.

IP adresleri de dahil olmak üzere günlük dosyası verilerimizin bölümlerini analitik amaçlar için web analitiği ortakları, uygulama geliştiricileri ve reklam ağları gibi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. IP adresiniz paylaşılıyorsa, genel konum ve bağlantı hızı, web sitesini paylaşılan bir konumda ziyaret edip etmediğiniz ve web sitesini ziyaret etmek için kullanılan cihazın türü gibi diğer teknolojileri tahmin etmek için kullanılabilir. Web sitesimizde gördükleriniz hakkında bilgi toplayabilir ve daha sonra bizim ve üçüncü kişi platformlar ile araştırma ve raporlama sağlayabiliriz. Hakkınızdaki kişisel ve kişisel olmayan bilgileri, tamamen kendi takdirimize bağlı olarak, taleplere, yasal sürece (mahkeme celbi dahil) yanıt vermek için gerekli veya uygun olduğuna inandığımız için hükümete veya kanun uygulayıcı yetkililere veya özel taraflara paylaşabiliriz.

Müşterilerden ve son kullanıcılardan bilgiler nerede ve ne zaman toplanır?

Ankara İç Mimarlık bize gönderdiğiniz kişisel bilgileri toplayacaktır. Yukarıda açıklandığı gibi üçüncü taraflardan da sizinle ilgili kişisel bilgiler alabiliriz.

E-posta Adresinizi Nasıl Kullanıyoruz?

Bu web sitesine e-posta adresinizi göndererek, bizden e-posta almayı kabul etmiş olursunuz. Bu e-posta listelerinden herhangi birine katılımınızı, ilgili e-postada bulunan vazgeçme bağlantısına veya diğer abonelikten çıkma seçeneğine tıklayarak istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Yalnızca, doğrudan veya üçüncü bir taraf aracılığıyla bizimle iletişim kurmamıza izin veren kişilere e-posta göndeririz. İstenmeyen ticari e-postalar göndermiyoruz çünkü spam'den sizin kadar nefret ediyoruz. E-posta adresinizi göndererek, e-posta adresinizi, bizden iletişim almayı seçen belirli kişilere özel reklamlar gösterdiğimiz Facebook gibi sitelerde müşteri kitlesini hedeflemek için kullanmamıza da izin vermiş olursunuz. Yalnızca sipariş işleme sayfası aracılığıyla gönderilen e-posta adresleri, yalnızca size siparişinizle ilgili bilgi ve güncellemeleri göndermek amacıyla kullanılacaktır. Ancak aynı e-postayı bize başka bir yöntemle sağladıysanız, bu Politikada belirtilen amaçlardan herhangi biri için kullanabiliriz. Not: Herhangi bir zamanda gelecekteki e-postaları almaktan çıkmak isterseniz, her e-postanın altına ayrıntılı abonelikten çıkma talimatlarını ekliyoruz.

Bilgilerinizi Ne Kadar Saklıyoruz?

Bilgilerinizi Ankara İç Mimarlık'ı size sağlamak ve bu politikada açıklanan amaçları yerine getirmek için ihtiyaç duyduğumuz sürece saklarız. Bu, bilgilerinizi paylaştığımız ve bizim adımıza hizmet yürüten herkes için de geçerlidir. Bilgilerinizi artık kullanmamız gerekmediğinde ve yasal veya düzenleyici yükümlülüklerimize uymak için saklamamız gerekmediğinde, sizi tanımlayamamak için ya sistemlerimizden kaldırırız ya da kişiselliğini kaybederiz.< /p>

Bilgilerinizi Nasıl Koruyoruz?

İletişim kurduğunuzda veya kişisel bilgilerinizi girdiğinizde, gönderdiğinizde veya bunlara eriştiğinizde kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için çeşitli güvenlik önlemleri uyguluyoruz. Güvenli bir sunucu kullanımı sunuyoruz. Sağlanan tüm hassas bilgileri, Güvenli Yuva Katmanı (SSL) teknolojisi aracılığıyla iletilir ve daha sonra, yalnızca bu tür sistemlere özel erişim haklarına sahip yetkilendirilmiş kişiler tarafından erişilebilir olmak üzere veritabanına şifrelenir ve bilgilerin gizli tutulur. Bir işlemden sonra özel bilgileriniz (isim, soyisim, telefon, mali bilgiler vb.) hiçbir zaman dosyada tutulmaz. Ancak Ankara İç Mimarlık'a ilettiğiniz herhangi bir bilginin mutlak güvenliğini garanti veya garanti edemeyiz veya Hizmet'teki bilgilerinize fiziksel, teknik, veya yönetimsel güvenlik önlemleri alırız.

Bilgilerim başka ülkelere aktarılabilir mi?

Ankara İç Mimarlık Türkiye'de kurulmuştur. Web sitemiz aracılığıyla, sizinle doğrudan etkileşimler yoluyla veya yardım hizmetlerimizin kullanımından toplanan bilgiler, zaman zaman ofislerimize veya personelimize veya dünyanın her yerinde bulunan üçüncü taraflara aktarılabilir ve herhangi bir yerde barındırılabilir. Geçerli yasaların izin verdiği azami ölçüde, yukarıdakilerden herhangi birini kullanarak, bu tür bilgilerin sınır ötesi aktarımına ve barındırılmasına gönüllü olarak izin vermiş olursunuz.

Ankara İç Mimarlık Hizmeti aracılığıyla toplanan bilgiler güvenli mi?

Bilgilerinizin güvenliğini korumak için önlemler alıyoruz. Bilgilerinizi korumaya, yetkisiz erişimi önlemeye, veri güvenliğini sağlamaya ve bilgilerinizi doğru şekilde kullanmaya yardımcı olacak fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürlerimiz bulunmaktadır. Ancak, şifreleme sistemleri de dahil olmak üzere ne insanlar ne de güvenlik sistemleri kusursuz değildir. Ayrıca insanlar kasıtlı suçlar işleyebilir, hata yapabilir veya politikalara uymayabilir. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizi korumak için makul çabayı göstersek de, mutlak güvenliğini garanti edemeyiz. Geçerli yasa, kişisel bilgilerinizi korumak için herhangi bir sorumluluk kabul etmezse, kasıtlı suistimalin bu göreve uygunluğumuzu ölçmek için kullanılan standartlar olacağını kabul edersiniz.

Bilgilerimi güncelleyebilir veya düzeltebilir miyim?

Ankara İç Mimarlık'ın topladığı bilgilerde güncelleme veya düzeltme talep etme haklarınız Ankara İç Mimarlık ile olan ilişkinize bağlıdır. Personel, şirket içi istihdam politikalarımızda ayrıntılı olarak açıklandığı şekilde bilgilerini güncelleyebilir veya düzeltebilir.

Müşteriler, kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerin belirli kullanımlarının ve ifşalarının aşağıdaki şekilde kısıtlanmasını talep etme hakkına sahiptir. (1) kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinizi güncellemek veya düzeltmek, (2) bizden aldığınız iletişimler ve diğer bilgilerle ilgili tercihlerinizi değiştirmek veya (3) sitemizde sizinle ilgili tutulan kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri silmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. sistemleri (aşağıdaki paragrafa tabidir), hesabınızı iptal ederek. Bu tür güncellemeler, düzeltmeler, değişiklikler ve silmeler, bu tür güncelleme, düzeltme, değişiklik veya silme işleminden önce bu Gizlilik Politikasına uygun olarak sakladığımız diğer bilgiler veya üçüncü taraflara sağladığımız bilgiler üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır. Gizliliğinizi ve güvenliğinizi korumak için, size profil erişimi vermeden veya düzeltmeler yapmadan önce kimliğinizi doğrulamak için (benzersiz bir şifre istemek gibi) makul adımlar atabiliriz. Her zaman benzersiz şifrenizin ve hesap bilgilerinizin gizliliğini korumaktan siz sorumlusunuz.

Bize sağladığınız bilgilerin her bir kaydını sistemimizden kaldırmanın teknolojik olarak mümkün olmadığını bilmelisiniz. Bilgileri yanlışlıkla kaybolmaya karşı korumak için sistemlerimizi yedekleme ihtiyacı, bilgilerinizin bir kopyasının silinemez bir biçimde bulunabileceği ve bulması bizim için zor veya imkansız olacağı anlamına gelir. Talebinizi aldıktan hemen sonra, aktif olarak kullandığımız veritabanlarında ve kolayca aranabilir diğer ortamlarda saklanan tüm kişisel bilgiler, makul ve teknik olarak uygulanabilir olduğu ölçüde ve mümkün olan en kısa sürede güncellenecek, düzeltilecek, değiştirilecek veya silinecektir.

Son kullanıcıysanız ve hakkınızda sahip olduğumuz herhangi bir bilgiyi güncellemek, silmek veya almak istiyorsanız, müşterisi olduğunuz kuruluşla iletişime geçerek bunu yapabilirsiniz.

Personel

Ankara İç Mimarlık çalışanı veya başvuru sahibi iseniz, bize gönüllü olarak verdiğiniz bilgileri topluyoruz. İnsan Kaynakları amacıyla toplanan bilgileri, çalışanlara sağlanan faydaları yönetmek ve başvuranları taramak için kullanırız.

Bizden (1) bilgilerinizi güncellemek veya düzeltmek, (2) bizden aldığınız iletişim ve diğer bilgilerle ilgili tercihlerinizi değiştirmek veya (3) ilgili bilgilerin kaydını almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu tür güncellemeler, düzeltmeler, değişiklikler ve silmelerin, bu tür güncelleme, düzeltme, değişiklik veya silme işleminden önce bu Gizlilik Politikasına uygun olarak sakladığımız diğer bilgiler veya üçüncü taraflara sağladığımız bilgiler üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır.

Geçerli Kanun

Bu Gizlilik Politikası, kanunlar ihtilafı hükümlerine bakılmaksızın Türkiye kanunlarına tabidir. Gizlilik Kalkanı veya İsviçre-ABD çerçevesi kapsamında talepte bulunma hakları olabilecek kişiler dışında, bu Gizlilik Politikası kapsamında veya bu Gizlilik Politikası ile bağlantılı olarak taraflar arasında ortaya çıkan herhangi bir dava veya ihtilafla bağlantılı olarak mahkemelerin münhasır yargı yetkisini kabul etmektesiniz.

Bu Sözleşme ve web sitesini kullanımınız, kanunlar ihtilafı kuralları hariç olmak üzere, Türkiye kanunlarına tabi olacaktır. Web sitesini kullanımınız diğer yerel, eyalet, ulusal veya uluslararası yasalara da tabi olabilir.

Ankara İç Mimarlık'ı kullanarak veya bizimle doğrudan iletişime geçerek, bu Gizlilik Politikasını kabul ettiğinizi belirtmektesiniz. Bu Gizlilik Politikasını kabul etmiyorsanız, web sitemize girmemeli veya hizmetlerimizi kullanmamalısınız. Web sitesini kullanmaya devam etmek, bizimle doğrudan ilişki kurmak veya bu Gizlilik Politikasında, kişisel bilgilerinizin kullanımını veya ifşasını önemli ölçüde etkilemeyen değişikliklerin yayınlanmasının ardından, bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

Rızanız

Sitemizi ziyaret ettiğinizde nelerin ayarlandığı ve nasıl kullanıldığı konusunda size tam şeffaflık sağlamak için Gizlilik Politikamızı güncelledik. Web sitemizi kullanarak, bir hesap açarak veya bir iletişim kanalı kullanarak, burada Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Bu Gizlilik Politikası yalnızca Hizmetler için geçerlidir. Hizmetler, Ankara İç Mimarlık tarafından işletilmeyen veya kontrol edilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu tür web sitelerinde ifade edilen içerik, doğruluk veya görüşlerden sorumlu değiliz ve bu web siteleri tarafımızca araştırılmaz, izlenmez veya doğruluğu veya eksiksizliği kontrol edilmez. Lütfen Hizmetlerden başka bir web sitesine gitmek için bir bağlantı kullandığınızda, Gizlilik Politikamızın artık geçerli olmadığını unutmayın. Platformumuzda bağlantısı olanlar da dahil olmak üzere başka herhangi bir web sitesinde gezinme ve etkileşiminiz, o web sitesinin kendi kural ve politikalarına tabidir. Bu tür üçüncü taraflar, hakkınızda bilgi toplamak için kendi çerezlerini veya diğer yöntemleri kullanabilir.

Çerezler

Ankara İç Mimarlık, web sitemizin ziyaret ettiğiniz alanlarını tanımlamak için "Çerezler" kullanır. Çerez, web tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda saklanan küçük bir veri parçasıdır. Çerezleri, web sitemizin performansını ve işlevselliğini geliştirmek için kullanırız, ancak bunların kullanımı için gerekli değildir. Ancak, bu çerezler olmadan, videolar gibi belirli işlevler kullanılamayabilir veya daha önce giriş yaptığınızı hatırlayamayacağımız için web sitesini her ziyaret ettiğinizde giriş bilgilerinizi girmeniz gerekebilir. Çoğu web tarayıcısı, Çerezlerin kullanımını devre dışı bırakacak şekilde ayarlanabilir. Ancak, Çerezleri devre dışı bırakırsanız, web sitemizdeki işlevlere doğru şekilde veya hiç erişemeyebilirsiniz. Tanımlayıcı Bilgileri Çerezlere asla yerleştirmeyiz.

Çerezleri ve benzer teknolojileri engelleme ve devre dışı bırakma

Nerede olursanız olun, tarayıcınızı çerezleri ve benzer teknolojileri engelleyecek şekilde de ayarlayabilirsiniz, ancak bu işlem temel çerezlerimizi engelleyebilir ve web sitemizin düzgün çalışmasını engelleyebilir ve tüm özelliklerinden tam olarak yararlanamayabilirsiniz. ve servisler. Ayrıca, tarayıcınızda tanımlama bilgilerini engellerseniz, bazı kayıtlı bilgileri (örneğin kayıtlı oturum açma bilgileri, site tercihleri) kaybedebileceğinizi de bilmelisiniz. Farklı tarayıcılar, size farklı kontroller sunar. Bir çerezi veya çerez kategorisini devre dışı bırakmak çerezi tarayıcınızdan silmez, bunu tarayıcınızdan kendiniz yapmanız gerekir, daha fazla bilgi için tarayıcınızın yardım menüsünü ziyaret etmelisiniz.

Yeniden Pazarlama Hizmetleri

Yeniden pazarlama hizmetlerini kullanıyoruz. Yeniden Pazarlama Nedir? Dijital pazarlamada, yeniden pazarlama (veya yeniden hedefleme), web sitenizi daha önce ziyaret etmiş kişilere internet üzerinden reklam sunma uygulamasıdır. En çok kullandıkları web sitelerinde ve platformlarda reklam yayınlayarak şirketinizin internetteki insanları "takip ediyor" gibi görünmesini sağlar.

Çocukların Gizliliği

13 yaşın altındaki hiç kimseye hitap etmiyoruz. 13 yaşın altındaki hiç kimseden bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamıyoruz. Bir ebeveyn veya vasi iseniz ve Çocuğunuzun Bize Kişisel Veriler sağladığının farkındaysanız , lütfen bizimle iletişime geçin. Ebeveyn izni doğrulaması olmadan 13 yaşın altındaki herhangi birinden Kişisel Veri topladığımızı fark edersek, bu bilgileri sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atarız.

Gizlilik Politikamızda Değişiklikler

Hizmetimizi ve politikalarımızı değiştirebiliriz ve Hizmet ve politikalarımızı doğru bir şekilde yansıtmaları için bu Gizlilik Politikasında değişiklik yapmamız gerekebilir. Yasalar aksini gerektirmedikçe, bu Gizlilik Politikasında değişiklik yapmadan önce sizi bilgilendireceğiz (örneğin Hizmetimiz aracılığıyla) ve yürürlüğe girmeden önce size bunları gözden geçirme fırsatı vereceğiz. Ardından, Hizmeti kullanmaya devam ederseniz, güncellenmiş Gizlilik Politikasına bağlı kalacaksınız. Bunu veya güncellenmiş herhangi bir Gizlilik Politikasını kabul etmek istemiyorsanız hesabınızı silebilirsiniz.

Üçüncü Taraf Hizmetleri

Üçüncü taraf içeriğini (veriler, bilgiler, uygulamalar ve diğer ürün hizmetleri dahil) görüntüleyebilir, dahil edebilir veya kullanıma sunabiliriz veya üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine ("Üçüncü Taraf Hizmetleri") bağlantılar sağlayabiliriz.

Ankara İç Mimarlık'ın doğruluğu, eksiksizliği, güncelliği, geçerliliği, telif haklarına uygunluğu, yasallığı, dürüstlüğü, kalitesi veya diğer herhangi bir yönü dahil olmak üzere herhangi bir Üçüncü Şahıs Hizmetinden sorumlu olmayacağını kabul ve beyan etmektesiniz. Ankara İç Mimarlık, herhangi bir Üçüncü Taraf Hizmetleri için size veya başka herhangi bir kişi veya kuruluşa karşı herhangi bir yükümlülük veya sorumluluk kabul etmez ve olmayacaktır.

Üçüncü Taraf Hizmetleri ve bunlara ilişkin bağlantılar yalnızca size kolaylık sağlamak amacıyla sağlanmaktadır ve bunlara tüm riski size ait olmak üzere ve söz konusu üçüncü tarafların hüküm ve koşullarına tabi olarak erişip kullanabilirsiniz.

Facebook Piksel

Facebook pikseli, insanların web sitenizde gerçekleştirdiği işlemleri anlayarak reklamlarınızın etkinliğini ölçmenize olanak tanıyan bir analiz aracıdır. Pikselleri şu amaçlarla kullanabilirsiniz: Reklamlarınızın doğru kişilere gösterildiğinden emin olun. Facebook pikseli, hizmeti kullandığınızda cihazınızdan bilgi toplayabilir. Facebook pikseli, Gizlilik Politikasına uygun olarak tutulan bilgileri toplar

İzleme Teknolojileri

  • Google Haritalar API'sı

    Google Haritalar API'sı, özel bir harita, aranabilir bir harita, check-in işlevleri oluşturmak, konumla canlı veri senkronizasyonunu görüntülemek, rota planlamak veya yalnızca birkaçını saymak gerekirse bir karma oluşturmak için kullanılabilecek güçlü bir araçtır.< /p>

    Google Haritalar API'sı, güvenlik amacıyla Sizden ve Cihazınızdan bilgi toplayabilir.

    Google Haritalar API'si, Gizlilik Politikasına uygun olarak tutulan bilgileri toplar


  • Çerezler

    Çerezleri $platformumuzun performansını ve işlevselliğini geliştirmek için kullanırız, ancak bunların kullanımı için gerekli değildir. Ancak, bu çerezler olmadan, videolar gibi belirli işlevler kullanılamayabilir veya daha önce giriş yaptığınızı hatırlayamayacağımız için $platform'u her ziyaret ettiğinizde giriş bilgilerinizi girmeniz gerekebilir.


  • Yerel Depolama

    Bazen DOM depolaması olarak da bilinen Yerel Depolama, web uygulamalarına istemci tarafı verilerini depolamak için yöntemler ve protokoller sağlar. Web depolama, çerezlere benzer şekilde kalıcı veri depolamayı destekler, ancak büyük ölçüde geliştirilmiş kapasiteye sahiptir ve HTTP istek başlığında hiçbir bilgi depolanmaz.


  • Oturumlar

    Ankara İç Mimarlık, web sitemizin ziyaret ettiğiniz alanlarını belirlemek için "Oturumlar" kullanır. Oturum, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda web tarayıcınız tarafından depolanan küçük bir veri parçasıdır.


Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) hakkında bilgiler

Avrupa Ekonomik Alanı'ndan (AEA) iseniz sizden bilgi topluyor ve kullanıyor olabiliriz ve Gizlilik Politikamızın bu bölümünde bu verilerin nasıl ve neden toplandığını ve bunları nasıl koruduğumuzu tam olarak açıklayacağız. bu veriler kopyalanmaya veya yanlış şekilde kullanılmaya karşı koruma altındadır.

GDPR nedir?

GDPR, AB'de yerleşik kişilerin verilerinin şirketler tarafından nasıl korunacağını düzenleyen ve AB'de yerleşik kişilerin kişisel verileri üzerindeki denetimini artıran AB çapında bir gizlilik ve veri koruma yasasıdır.

GDPR, yalnızca AB'de yerleşik işletmeler ve AB'de ikamet edenler için değil, küresel olarak faaliyet gösteren tüm şirketler için geçerlidir. Müşterilerimizin verileri, bulundukları yerden bağımsız olarak önemlidir. Bu nedenle, dünya çapındaki tüm operasyonlarımız için temel standart olarak GDPR kontrollerini uyguladık.

Kişisel veriler nedir?

Kimliği belirlenebilir veya kimliği belirli bir kişiyle ilgili her türlü veri. GDPR, bir kişiyi tanımlamak için tek başına veya diğer bilgilerle birlikte kullanılabilecek geniş bir bilgi yelpazesini kapsar. Kişisel veriler, bir kişinin adının veya e-posta adresinin ötesine geçer. Bazı örnekler arasında finansal bilgiler, siyasi görüşler, genetik veriler, biyometrik veriler, IP adresleri, fiziksel adres, cinsel yönelim ve etnik köken sayılabilir.

Veri Koruma İlkeleri aşağıdaki gibi gereksinimleri içerir:

  • Toplanan kişisel veriler adil, yasal ve şeffaf bir şekilde işlenmeli ve yalnızca bir kişinin makul olarak beklediği şekilde kullanılmalıdır.
  • Kişisel veriler yalnızca belirli bir amacı gerçekleştirmek için toplanmalı ve yalnızca bu amaç için kullanılmalıdır. Kuruluşlar, kişisel verileri toplarken neden ihtiyaç duyduklarını belirtmelidir.
  • Kişisel veriler, amacını gerçekleştirmek için gerekenden daha uzun süre tutulmamalıdır.
  • GDPR kapsamındaki kişiler, kendi kişisel verilerine erişme hakkına sahiptir. Ayrıca verilerinin bir kopyasını ve verilerinin güncellenmesini, silinmesini, kısıtlanmasını veya başka bir kuruluşa taşınmasını isteyebilirler.

GDPR neden önemli?

Önlemleri üstten ve işledikleri şekilde nasıl koruyucuları gösterilir. Ayrıca, satın alınabilen ve beğenilenler için daha büyük para cezaları konusunda beğeniye değer. Bu gerçeklerin üzerinden yapılacak doğru şeylerdir. Ankara İç mimarlık olarak verinizin çok önemli olduğuna inanıyorum ve bu yeni düzenlemenin çok önemli uygulamalarımız düşünülebilecek sağlam güvenlik ve zaten mevcut.

Bireysel Veri Sahibinin Hakları - Veri Erişimi, Taşınabilirlik ve Silme

Müşterilerimizin GDPR'nin veri sahibi hakları gereksinimlerini karşılamasına yardımcı olmaya kararlıyız. Ankara İç Mimarlık, tüm kişisel verileri tamamen denetlenmiş, DPA uyumlu satıcılarda işler veya saklar. Hesabınız silinmediği sürece tüm konuşmaları ve kişisel verileri 6 yıla kadar saklarız. Bu durumda, tüm verileri Hizmet Şartlarımıza ve Gizlilik Politikamıza uygun olarak elden çıkarırız ancak 60 günden fazla tutmayız.

AB müşterileriyle çalışıyorsanız, onlara kişisel verilere erişme, güncelleme, alma ve kaldırma olanağı sağlamanız gerektiğinin farkındayız. Seni yakaladık! En başından beri self servis olarak kurulduk ve her zaman verilerinize ve müşterilerinizin verilerine erişmenizi sağladık. API ile çalışmayla ilgili tüm sorularınızı yanıtlamak için müşteri destek ekibimiz burada.

Kaliforniya Sakinleri

Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası (CCPA), topladığımız Kişisel Bilgi kategorilerini ve bunları nasıl kullandığımızı, Kişisel Bilgileri topladığımız kaynakların kategorilerini ve bunları paylaştığımız üçüncü tarafları ifşa etmemizi gerektirir. yukarıda açıkladık.

Kaliforniya sakinlerinin Kaliforniya yasaları uyarınca sahip oldukları haklar hakkında da bilgi vermemiz gerekiyor. Aşağıdaki hakları kullanabilirsiniz:

  • Bilme ve Erişim Hakkı. Aşağıdakilerle ilgili olarak doğrulanabilir bir bilgi talebi gönderebilirsiniz: (1) topladığımız, kullandığımız veya paylaştığımız Kişisel Bilgi kategorileri; (2) Kişisel Bilgi kategorilerinin tarafımızca hangi amaçlarla toplandığı veya kullanıldığı; (3) Kişisel Bilgileri topladığımız kaynak kategorileri; ve (4) hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgilerin belirli parçaları.
  • Eşit Hizmet Hakkı. Gizlilik haklarınızı kullanırsanız size karşı ayrımcılık yapmayacağız.
  • Silme Hakkı. Hesabınızı kapatmak için doğrulanabilir bir istek gönderebilirsiniz ve hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgileri sileceğiz.
  • Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını isteyin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kullanıcılarımızın Kişisel Bilgilerini satmıyoruz.

Bu haklar hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kaliforniya Çevrimiçi Gizliliği Koruma Yasası (CalOPPA)

CalOPPA, yukarıda açıkladığımız, topladığımız Kişisel Bilgi kategorilerini ve bunları nasıl kullandığımızı, Kişisel Bilgileri topladığımız kaynakların kategorilerini ve bunları paylaştığımız üçüncü tarafları açıklamamızı gerektirir.

CalOPPA kullanıcıları aşağıdaki haklara sahiptir:

  • Bilme ve Erişim Hakkı. Aşağıdakilerle ilgili olarak doğrulanabilir bir bilgi talebi gönderebilirsiniz: (1) topladığımız, kullandığımız veya paylaştığımız Kişisel Bilgi kategorileri; (2) Kişisel Bilgi kategorilerinin tarafımızca hangi amaçlarla toplandığı veya kullanıldığı; (3) Kişisel Bilgileri topladığımız kaynak kategorileri; ve (4) hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgilerin belirli parçaları.
  • Eşit Hizmet Hakkı. Gizlilik haklarınızı kullanırsanız size karşı ayrımcılık yapmayacağız.
  • Silme Hakkı. Hesabınızı kapatmak için doğrulanabilir bir istek gönderebilirsiniz ve hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgileri sileceğiz.
  • Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep etme hakkı.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kullanıcılarımızın Kişisel Bilgilerini satmıyoruz.

Bu haklar hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bize Ulaşın

Herhangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

  • Eposta: info at ankaraicmimarlik.com.tr
  • Telefon: +903122325555
  • İletişim Sayfamız: https://www.ankaraicmimarlik.com/tr/iletisim
  • Posta: Çukurambar Mh. 1480 Sk. No:2 Besa Kule B Blok D:23 Çankaya / Ankara - Turkiye